sew-eurodrive.se

Logga in
Du är här: Hemma > Dokumentation \ Programvara\ CAD > Dokumentation > Dokumentationsresultat
Teknisk dokumentation och programvara för
  Order:
Dokumentationen kommer att skickas till dig per post.
  Ladda ner:
If Acrobat Reader is installed (version 7):
- Vänster musknapp: Visa
Acrobat Reader
Database error: Error occured when executing SQL: SELECT id,gruppen_id,eurodrive_id,name,ausgabeformat,gruppe,nutzungsart,version,sachnr,,bestellbar,downloadbar,datei,titel_ergaenz,beschr,hinweise,voraussetz,neu FROM soft_software WHERE eurodrive_id = '116' AND (bestellbar = 'yes' OR (downloadbar = 'yes' AND CHAR_LENGTH(datei) > 0)) AND like '%%'
MySQL Error: 1064
Session halted.