Kontaktformulär SEW-EURODRIVE Globalt SEW-EURODRIVE Sverige

Sverige

Företagsporträtt

SEW-EURODRIVE är liktydigt med rörelse, tradition, innovation, kvalitet och service. Det har vi dagligen bevisat för våra kunder över 90 år. Vi sätter inte bara otaliga transportband, flaskfyllningslinjer, stadiontak, stenkrossar, monteringslinjer, bagagetransportband och rulltrappor i rörelse - nej, vi rör oss även själva. Hos oss finns inte begreppet stillestånd! Varje dag arbetar nästan 600 forskare och utvecklare i våra anläggningar med drivsystemautomationens framtid. Det finns alltid saker som kan bli ännu lite bättre. Totalt ägnar sig över 19.000 SEW-EURODRIVE-medarbetare över hela världen åt att lösa uppgifter och optimera processer. Detta har gjort SEW-EURODRIVE till ett marknadsledande företag inom drivsystemautomation, med en årlig omsättning på över 3,3 miljarder €.

Den rörelse du behöver genereras med olika produktlösningar och drivsystem. Allt efter behov och bransch erbjuder SEW-EURODRIVE individuella lösningar ur vår omfattande bygglåda med växelmotorer, frekvensomformare, servodrivsystem, decentraliserade drivsystem och kuggväxlar.

Vi står för rörelse.

Det individuella drivsystemet, skräddarsytt för dina behov

Den som vill nå framgång måste ha djup kunskap om sina kunders uppgifter och processer. I det sammanhanget ser SEW-EURODRIVE ofta bortom de rena drivsystemkomponenterna för att hitta den idealiska lösningen för just dig. Med våra ofta okonventionella lösningar och påtagliga framsynthet har vi snarare skapat än följt trender, och det är vi som har definierat referenserna inom drivsytemtekniken. Därmed har etiketten "Konstruerad och tillverkad av SEW-EURODRIVE" blivit till ett kvalitetsbevis inom drivsystemvärlden.

Lösningarna på morgondagens problem ligger färdiga hos SEW-EURODRIVE redan idag - i våra omfattande bygglådesystem av växelmotorer, styr- och reglerteknik, programvara och service, liksom i vårt breda sortiment av tillbehör. Här finns förutsättningarna för att snabbt och fullständigt lösa de uppgifter du ställs inför. Marknadsorienterade produkter, utvecklade och tillverkade under vårt tak, liksom kompromisslös kvalitet, är grundstenar för vårt företags framgångar.

"Människor behöver inte produkter. Människor behöver lösningar". I enlighet med detta valspråk har SEW-EURODRIVE beslutat att inte bara bygga växelmotorer, utan att även utveckla och tillverka elektronik som är skräddarsydd för våra mekaniska produkter. Friktionsfri drift kräver styr- och reglerteknik som är exakt anpassad till de mekaniska komponenterna. Därmed får utvecklare, konstruktörer och planerare av anläggningar och projekt kompletta drivsystemlösningar från en enda leverantör, lösningar som tillåter effektiv drivning och styrning av hela processer.

Men bra drivsystemprodukter är inte allt – perfekt anpassad service är en del av paketet. Det är servicen som knyter ihop de fysiska produkterna från SEW-EURODRIVE. Enastående produkter i kombination med ett integrerat utbud av tjänster och produkter är vad som garanterar tillförlitlig drift av våra system, dag ut och dag in. SEW-EURODRIVE:s serviceorganisation finns över hela världen, ständigt beredd att rycka ut – i många regioner med kortare inställelsetid än 24 timmar. Sätt oss på prov!

Kontakta oss

Säljsupport

Behöver du hjälp med din order, leveransinformation eller övriga produktrelaterade frågor? Vår säljsupport finns alltid tillgänglig för att ge dig personlig hjälp kring orderregistrering, orderstatus, dokumentation, offert, beräkningskalkyler med mera. Varmt välkommen att kontakta oss.

Teknikstöd

Teknikstöd

Adress:
Box 3100, 550 03 Jönköping
Gnejsvägen 6-8, 553 03 Jönköping
Växel: 036-34 42 00

Teknikavdelningen utgör ett stöd både för kunder och i organisationen internt. Konsultationer, beräkning/dimensionering och programmering är de huvudsakliga uppdragen. Även utbildning av våra säljare samt extern kursverksamhet för kunder ligger inom ansvarsområdet.

Eftermarknad / Service Elektronik

Eftermarknad / Service Elektronik

De svarar för konsultation och idriftsättningar av våra varvtalsreglerade drivsystem. Vår avdelning, Service Elektronik, ansvarar för reparation av frekvensomformare, servo och övrig elektronik.

Adress:
Box 3100, 550 03 Jönköping
Gnejsvägen 6-8, 553 03 Jönköping
Växel: 036-34 42 00

Eftermarknad / Service Elektromekanik

Eftermarknad / Service Elektromekanik

Adress:
Box 3100, 550 03 Jönköping
Gnejsvägen 6-8, 553 03 Jönköping
Växel: 036-34 42 00

Reparationer utförs både på verkstaden i Jönköping och ute hos kund. Man jobbar även för att säkerställa produktion med förebyggande åtgärder.

Service Elektromekanik är också rätt avdelning om det gäller att anskaffa reservdelar, bygga om en enhet eller bara få lite goda praktiska råd när det gäller växelmotorer.

Våra regionkontor

Jönköping

Växel: 036-34 42 00

Box 3100; 550 03 Jönköping

Besöksadress: Gnejsvägen 6-8

553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Stockholm

Växel: 036-34 42 00

Östra Långgatan 87, 1 tr

619 30 Trosa

Vägbeskrivning

Göteborg

Växel: 036-34 42 00

Stora Åvägen 21

436 34 Askim

Vägbeskrivning

Malmö

Växel: 036-34 42 00

Borrgatan 5

211 24 Malmö

Vägbeskrivning

Skellefteå

Växel: 036-34 42 00

Trädgårdsgatan 8

931 31 Skellefteå

Vägbeskrivning

Gällivare

Växel: 036-34 42 00

Vuoskojärvivägen 13

982 38 Gällivare

Vägbeskrivning