Om ossKontakta oss
Visa mer

Välkommen till SEW-EURODRIVE AB

We drive the World

Då undrar du säkert vad "We Drive the World" innebär? För oss betyder det att vi hjälper våra kunder att hålla sin verksamhet i rörelse över hela världen.

Vilka är vi? SEW-EURODRIVE är en världsledande tillverkare av transmissionsteknik och med våra motorer, växlar, automationsteknik och service, ser vi till att hålla våra kunders verksamhet i rörelse - från transportband, tappningsanläggningar till grustag…. Ja till och med ditt bagage på flygplatsen. Kort sagt allt som är i rörelse helt enkelt.

Med över 90 års erfarenhet inom branschen och ett globalt team på över 21 000 dedikerade anställda är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda drivsystem och automationslösningar från vårt omfattande modulprogram.Vårt sortiment omfattar: växelmotorer, frekvensomriktare, servomotorer, industriväxlar och decentraliserad transmissionsteknik.

Så mycket mer än drivsystemslösningar

Vi är inte bara leverantör av drivsystemsprodukter, vi är också en pålitlig partner som erbjuder omfattande service och support för våra kunder. Vi förstår att en bra produkt inte är tillräckligt utan kombinationen av anpassad service och support som en integrerad del i paketet. Vår serviceorganisation sträcker sig över hela världen och står alltid redo att hjälpa dig! Vi har korta inställelsetider, i många regioner snabbare än 24 timmar, för att säkerställa att våra kunders verksamhet ständigt håller sig i rörelse.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns där du är: från norr till söder, redo att serva våra kunder. Oavsett var du befinner dig inom landet kan du lita på att vi finns nära till hands. Vår prioritet är att erbjuda högkvalitativa drivsystem och pålitlig service för att säkerställa dig en trygg investering, under hela din drifts livscykel.

Önskar du komma i kontakt med oss kan du nå oss enkelt genom att ringa vår växel eller kontakta sälljsupport via email.

Säljsupport

Vår säljsupport finns alltid tillgänglig för att ge dig personlig hjälp kring orderregistrering, orderstatus, dokumentation, offert, beräkningskalkyler med mera. Varmt välkommen att kontakta oss.

Hitta till oss

Kontaktuppgifter

Växel: 036-34 42 00

Beställning/offertförfrågan:kundservice@sew.se

Besöksadress: SEW-EURODRIVE AB, Gnejsvägen 6-8, 550 03 Jönköping

Postadress: Box 3100, 550 03 Jönköping

Jour

Behöver du assistans utanför ordinariearbetstid kan du kontakta vår jourservice genom att ringa:

0703-44 49 55

Teknikstöd

Teknikavdelningen utgör ett stöd både för kunder och i organisationen internt. Konsultationer, beräkning/dimensionering och programmering är de huvudsakliga uppdragen. Även utbildning av våra säljare samt extern kursverksamhet för kunder ligger inom ansvarsområdet

Kontakt

Växel: 036-34 42 00

Email: kundservice@sew.se

Eftermarknad / Service Elektromekanik

Reparationer utförs både på verkstaden i Jönköping och ute hos kund. Man jobbar även för att säkerställa produktion med förebyggande åtgärder.

Service Elektromekanik är också rätt avdelning om det gäller att anskaffa reservdelar, bygga om en enhet eller bara få lite goda praktiska råd när det gäller växelmotorer.

Kontakt

Växel: 036-34 42 00

Email: kundservice@sew.se

Eftermarknad / Service Elektronik

De svarar för konsultation och idriftsättningar av våra varvtalsreglerade drivsystem. Vår avdelning, Service Elektronik, ansvarar för reparation av frekvensomformare, servo och övrig elektronik.

Kontakt

Växel: 036-34 42 00

Email: kundservice@sew.se

Jönköping

Växel: 036-34 42 00

Gnejsvägen 6-8

553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Malmö

Växel: 036-34 42 00

Borrgatan 5

211 24 Malmö

Vägbeskrivning

Skellefteå

Växel: 036-34 42 00

Trädgårdsgatan 8

931 31 Skellefteå

Vägbeskrivning

Gällivare

Växel: 036-34 42 00

Vuoskojärvivägen 13

982 38 Gällivare

Göteborg

Växel: 036-34 42 00

Stora Åvägen 21

436 34 Askim

Vägbeskrivning

Online Support

Digital support tillgänglig 24/7. Med Online Support kan du bland annat: Hämta produktdata och manualer med ett klick, konfigurera nya produkter, hämta CAD-data, beställa reservdelar och reservenheter och mycket mer.

Till Online Support

Jourservice

Behöver du hjälp utanför ordinarie arbetstid? Vi erbjuder jourservice 24-timmar om dygnet, 365 dagar om året, oavsett om det gäller assistans av våra erfarna servicetekniker eller om du är i akut behov av reservdelar eller en reservenhet.

Läs mer om vår jourservice

Utbildning

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna speciella krav och önskemål när det gäller kompetensutveckling och fortbildning för sina anställda, därför kan vi erbjuda dig skräddarsydda utbildningskurser anpassad för din verksamhet.

Läs mer om våra utbildningar

Vi expanderar och bygger nytt

Nu är det äntligen dags att avslöja vad som verkligen händer bakom kulisserna hos oss. I samarbete med Skanska tar vi nu nästa steg in i framtiden med en omfattande utbyggnad. Men vi nöjer oss inte bara med att bygga ut.

- Vi bygger något helt nytt för att möta framtidens efterfrågan på våra högkvalitativa produkter. En del av denna investering är att vi breddar vårt sortiment såsom servomotorer, växelmotorer kombinerat med fler växelserier samtidigt som vi utökar vår servicekapacitet.

Sedan 1968 har vi funnits på gamla flygfältet i Jönköping och haft en stadig närvaro på marknaden. Vi ser fram emot resan att bygga en värld av nya möjligheter!

Läs mer om investeringen

Följ oss på sociala medier

Häng med och följ oss bakom kulisserna och ta en närmare titt på vad som gör oss till ett ledande drivteknikföretag och den dedikerade drivkraft som ligger bakom varje framsteg vi gör. Vi ser fram emot att dela vår passion och stolthet med dig, och ge din en inblick i vår verksamhet!