Kontakta oss

Kraftfulla och kundunika växelmotorer levererade på 1 dag

Ja visst! Tack vare vårt modulära system kan vi erbjuda dig den ultimata lösningen som kräver det bästa... och behöver det nu! ...Vi förstår att det kan dyka upp situationer där du inte har tid att kompromissa på varken prestanda eller kvalité, därför är vi stolta över att kunna erbjuda dig kraftfulla och kundunika växelmotorer tillverkade och levererade på bara 24 timmar.

Varför välja våra kraftfulla växelmotorer?

Hög prestanda


Våra växelmotorer är konstruerade för att leverera imponerande kraft och hastighet. Oavsett om du behöver accelerera snabbt, klara av höga belastningar eller extrema förhållanden.

Tillförlitlighet


Våra växelmotorer är tillverkade med högkvalitativa material och avancerad teknik för att säkerställa pålitligt drift även under de mest krävande förhållanden.

Anpassningsbara


Alla applikationer har olika krav. Därför erbjuder vi dig ett brett utbud av produkter och konfigurationer för att möta dina specifika behov. Vi kan bl.a anpassa din enhet utefter effektklass, varvtal och monteringsposition.

En växelmotor skräddarsydd för din drift

Upptäck vårt sortiment av växelmotorer optimerade för hög prestanda, flexibilitet och ökad tillförlitlighet. Med vårt modulära system kan vi snabbt tillverka och leverera en växelmotor helt enligt dina krav! Vi är din pålitliga partner med blixtsnabba leveranser av högkvalitativa växelmotorer.. helt enkelt en lösning för dig som kräver det bästa och behöver det nu!

Raka kuggväxelmotorer R..DR...

Raka kuggväxelmotorer

Våra högpresterande kuggväxelmotorer i serien R..DR.. är kompakta, energieffektiva och mångsidiga, tack vare hög verkninsggrad och flexibla konfigurationsalternativ.

Läs mer

Flatväxelmotorer

Flatväxelmotorer

Våra flatväxelmotorer i serien F...DR.. är kompakta och kraftfulla drivenheter som passar perfekt när utrymmet är begränsat och erbjuder flexibla konfigurationsalternativ för att passa din applikation.

Läs mer

Vinkelkuggväxelmotorer

Vinkelkuggväxelmotorer

Våra robusta vinkelkuggväxelmotorer i serien K..DR.. erbjuder pålitlig prestanda, högt vridmoment och många konfigurationsalternativ samtidigt som de kräver minimalt underhåll.

Läs mer

Snäckväxelmotorer

Snäckväxelmotorer

Våra kraftfulla Snäckväxelmotorer i serien S..DR.. kombinerar hög verkningsgrad, energieffektivitet och tyst gång. Dessa växelmotorer är flexibla och kan anpassas till dina krav och applikationer.

Läs mer

SPIROPLAN®-vinkelväxelmotorer

Vinkelväxelmotorer

Våra vinkelväxelmotorer i serie W..DR.. är lätta och med dess kompakta design är de idealiska för transportband, rullband & bandtransportörer och mycket lämpliga i ljudkänsliga miljöer.

Läs mer

Online Support- produktkonfiguratorn

Konfigurera din enhet

Med vår produktkonfigurator kan du skräddarsy din enhet helt efter eget önskemål med olika tillval och konfigurationsalternativ t.ex. monteringsposition och effektklass.

Börja konfigurera

Redo att växla upp?

Prata med oss om hur du kan effektivisera din produktion genom att optimera kraftöverföring, hastighet och precision för ökad pålitlighet i din produktionsprocess.