StartReferenserServicenätverkKontakt

Livscykeltjänster
Drift

Bra partners spelar sin roll varje dag. Detta säkerställer att ditt system fungerar tillförlitligt och effektivt – på lång sikt.

Visa mer

Livscykeltjänster

Tjänster under hela systemets livscykel

För oss på SEW-EURODRIVE omfattar Livscykeltjänster, verktyg och resurser under hela systemets livscykel. Detta börjar i den inledande orienteringsfasen och fortsätter hela vägen fram till drift och modernisering av dina maskiner och system. Oavsett var i livscykeln du befinner dig för närvarande vill vi stötta dig med våra skalbara och skräddarsydda lösningar från en enda källa. Som en bra partner finns vi där för dig – även när allt går bra.

Coca-Cola European Partners

CDM® - Complete Drive Management har inte bara hjälpt oss att etablera ett starkare partnerskap med SEW-EURODRIVE, utan det hjälper oss också med vårt mål om större tillförlitlighet och Corporate Responsibility & Sustainability.

Underhållsansvarig

Porträttfoto av en medelålders man

Resultatet bekräftar att den valda leverantören – SEW-EURODRIVE – är rätt val. Vi arbetar ständigt med nya attraktioner och vi vill alltid ha beprövade och säkra lösningar för dessa. Det är viktigt för oss att ha fjädrande drivningar som fungerar tillförlitligt och är lätta att underhålla – och det är definitivt fallet med X-seriens industriväxlar. Vi är också personligen bekanta med teamet som tar hand om oss. Vi har arbetat tillsammans i decennier. Detta samarbete är avgörande eftersom ett system inte kan vara ur funktion i flera dagar.

Henrik Kazanczuk, Teknisk direktör Rides

Bra tjänst med många fördelar

Allt från en enda källa
Du får tjänster, verktyg och resurser som är nära kopplade till vår produktportfölj – allt från en enda källa.
En enda kontaktperson
Vi står till din tjänst och vi visar personligt engagemang. I hela Sverige
Säkerhet
Du får snabb och pålitlig hjälp för att garantera säkerheten i din produktionsprocess.
Expertis och råd
Du kan förlita dig på nästan 90 års expertis inom området drivsystem och automationsteknik samt dessutom dra nytta av individuell rådgivning.

Våra livscykeltjänster
i tjänst

HeidelbergCement Växelbyte under pågående drift Kleinsteinbach avloppsreningsverk Förebyggande underhåll CDM® underhållshantering hos Coca-Cola European Partners CDM® underhållshantering En vy av de gulmålade gångarna i ett höglager där långvaror (rör etc.) förvaras Reparation i höglager Berg- och dalbana "The Oath of KÄRNAN", med vagnar Inspektions- och underhållsarbete på en berg-och dalbana Uppvärmningen kan stå på i Scheyern Abbey Ersättningsenhet hittades snabbt tack vare onlinesupport AAH Equipment Construction: Onlinesupport påskyndar beställningsprocesser Onlinesupport påskyndar beställningsprocesser

Kontakt & nedladdningar

Kontakt & nedladdningar

Vi hjälper dig gärna.

Ring eller skicka ett meddelande till oss.
  • : 0800 7394357

Mer information

Ytterligare data och filer finns att ladda ner.