• SEW-EURODRIVE at a glance

    Kortfattat

    Överblick över de viktigaste företagsfakta och nyckeltal

Globalt familjeföretag
Global family business

Tänk globalt – agera lokalt

Det ägarstyrda familjeföretaget med säte i Bruchsal är en global aktör men med stark lokal förankring

Medarbetare
Employees

Vi litar på våra medarbetare

Under kalenderåret 2023 sysselsatte SEW-EURODRIVE cirka 22 000 anställda världen över. Cirka 800 arbetar inom forskning och utveckling

Platser
Locations

Vi finns där för dig runtom i världen

Vi har för närvarande ett nätverk av 17 produktionsanläggningar och 92 Monteringsanläggningar i 56 länder runt om i världen. Och den trenden ökar.

Försäljning
Sales

Våra försäljningssiffror

Med en försäljning på > 4,5 miljarder euro (2023) är vi en av de globala marknadsledarna inom sektorn för drivteknik och automation.

Vårt utbud av tjänster

När SEW-EURODRIVE nämns är det första man tänker på "elmotorer". Det stämmer, eftersom elmotorer var början på vårt företag. Men samtidigt står SEW-EURODRIVE för mycket mer än så och vårt utbud av produkter och tjänster har växt avsevärt.

Växelmotorer, växlar, motorer, komponenter för decentraliserad installation, elektroniskt styrda drivningar, mekaniska variatormotorer samt drivteknikslösningar som kräver mycket ingenjörskonst och naturligtvis får vi inte glömma de tilläggstjänster och tjänsteutbud vi erbjuder.

Produkter
Products

Många konfigurationsmöjligheter

Vårt modulkoncept erbjuder många konfigurationsmöjligheter, från standardprodukter till helt kundanpassade enheter för att matcha din verksamhetskrav och applikation.

Lösningar
Solutions

Mer än bara komponenter

Behöver du en komplex lösning för din applikation? Vi hjälper gärna till. Från rådgivning och planering till genomförande. Oavsett om du behöver en fördefinierad lösning eller om du har specifika krav.

Tjänster
Services from SEW-EURODRIVE

Tjänster för varje fas i systemets livscykel

Ett omfattande utbud av service och tjänster i vår produktportfölj. Oavsett om du behöver konsultation, utbildning, verktyg, resurser eller ett heltäckande utbud av tjänster.

Branscher
Our industry expertise

Expertis inom varierande branscher

Vi vet att varje bransch har sina egna egenskaper, vilket gör att kraven på system och applikationer skiljer sig mycket åt. Kontakta oss gärna om du inte hittar några referenser för din bransch. Vi hittar rätt drivlösning för dig!

Jobba för oss

Som ledande global aktör inom drivteknik håller vi världen i rörelse: från flygplatslogistik till industriella processer. En viktig faktor för att uppnå detta mål är våra medarbetare. Varje anställd gör ett bidrag till vårt företag så att vi kan förse våra kunder med de produkter och lösningar de behöver för att lyckas.