Din karriär hos SEW-EURODRIVE

 • k

Som en ledande global specialist inom drivteknik, håller vi världen i rörelse: från flygplatslogistik till industriella processer. Upptäck din potential hos ett familjedrivet företag och global aktör.

Driving the future

Vi letar alltid efter begåvade och motiverade personer som vill hjälpa till att forma framtiden för drivtekniken. Följ med oss ​​och gör ditt nästa drag med oss!

Jobbmöjligheter

Här hittar du lista med våra aktuella jobbjudanden:

Hittade du inte ett lämpligt jobberbjudande? Vi skulle gärna vilja få din spekulativa ansökan för följande områden:

Försäljning

Produktion

Service

Teknik

Dyk in i den fascinerande världen av drivsystemautomation och gör ditt nästa drag med oss!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vilka vi letar efter

Karriärer

Delta i en tillväxtindustri och bidra till att forma framtiden för drivtekniken. Med oss ​​kommer du att uppnå en hel del samtidigt som du själv går vidare i din egen karriär.

Som en global teknologisk ledare har vi ett brett utbud av karriärvägar för att erbjuda dig flexibilitet och bra jobbutsikter, oavsett om du är ingenjör, datorforskare, chef eller teknisk specialist.

Oavsett om du är inom maskinteknik, elteknik, mekatronik eller andra områden, eller i utveckling, försäljning, teknik, produktion eller service: På SEW-EURODRIVE kommer du att forma framtiden för drivteknik.

Letar du efter nya professionella utmaningar och är redo för mer ansvar?

Om du delar vår passion för innovation och vår hängivenhet för praktiska lösningar passar du in hos oss. Ta en titt på våra nuvarande jobbmöjligheter eller skicka in en spekulativ ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vilka vi är och vad vi erbjuder

Karriärer

Vi är ett ägarstyrt familjeföretag baserat i Bruchsal (Tyskland) med en stolt historia som går tillbaka över 85 år. Idag hanteras SEW-EURODRIVE av den tredje generationen av Blickle-familjen.

Med 15 produktionsanläggningar och 77 Drive Technology Centers i 51 länder på fem kontinenter håller vi världen i rörelse varje dag. Våra växellådor och frekvensomformare, servodrivsystem, industriväxlar och övriga enheter används över hela världen. Våra 17.000 anställda över hela världen njuter av framtidsutsikterna i en tillväxtindustri och trivs i en företagskultur som främjar kreativa idéer istället för hierarkier.

Enbart i Sverige arbetar över 80 anställda för att hålla världen i rörelse. Och vi har mycket att erbjuda våra anställda:

Vad vi erbjuder dig:

 • Utmärkta karriärmöjligheter:

  Som marknadsledande inom en tillväxtindustri ger vi dig många möjligheter att uppnå dina professionella mål.
 • Oöverträffad personlig utveckling:

  Vi hjälper dig att utvecklas personligt och professionellt med seminarier på våra DriveAcademy®, konferenser och fortbildningskurser.
 • Personligt anpassad utbildning:

  Vi tycker att en bra start är väldigt viktigt! Dina chefer och kollegor ställer upp vid din sida och erbjuder hjälp och råd.
 • Förstklassiga faciliteter och arbetsförhållanden:

  På SEW-EURODRIVE arbetar du med toppmodern teknik och kan njuta av stor flexibilitet. Vi värdesätter också ett effektivt samarbete
 • Hög arbetssäkerhet:

  Som en familjeägt företag och global aktör är vi optimalt utrustade för framtiden. Och vi står upp för våra medarbetare.
 • Hållbarhet:

  Globalt socialt engagemang, miljöskydd, energieffektivitet och socialt ansvar är självklarheter för oss.

Vad väntar du på?

Allt om jobbansökan

Karriärer hos SEW-EURODRIVE

Vi är stolta över att du vill ta oss framåt med din drivkraft

Det finns flera sätt att söka:

I allmänhet rekommenderar vi att du skickar din ansökan via e-post till * jobb@sew-eurodrive.se eller använd ansökningsformuläret. Detta tar dig snabbt till rätt kontaktperson. Du kommer att få en bekräftelse när vi har mottagit din ansökan. Normalt kommer vi att i kontakta dig inom några veckor, när vi har granskat din ansökan. Spekulativa applikationer kan ta lite längre tid eftersom vi måste söka efter möjliga positioner.

Alternativt kan du skicka oss din anmälan till följande adress:

SEW-EURODRIVE AB

Box 3100, Gnejsvägen 6-8

SE-550 03 JÖNKÖPING

Sverige

Vi gillade din ansökan? Bra!

Vi kommer nu kalla dig till en intervju. Resp. avdelningschef ger dig en beskrivning på tjänsten samt vill lära känna dig bättre. Hur länge diskussionen varar beror på tjänsten och vilken erfarenhet du har. Generellt tar mötet cirka två timmar.

Om alla intervjuer har gått bra, om du imponerade på oss och vi imponerade på dig, är vägen nu klar för att du ska vara med oss. Det betyder: Välkommen till SEW-EURODRIVE!

Gör ditt nästa drag med oss!

Ta en titt på våra nuvarande jobbmöjligheter och sök nu. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök nu!
Service

Senast besökta