Vilka är vi?

SEW-EURODRIVE är en världsledande tillverkare av transmissionsteknik och med våra motorer, växlar, automationsteknik och service, ser vi till att hålla våra kunders verksamhet i rörelse - från transportband, tappningsanläggningar till grustag…. Ja till och med ditt bagage på flygplatsen. Kort sagt allt som är i rörelse helt enkelt.

We drive the world

Med över 90 års erfarenhet inom branschen och ett globalt team på över 21 000 dedikerade anställda är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda drivsystem och automationslösningar från vårt omfattande modulprogram. Vårt sortiment omfattar: växelmotorer, frekvensomriktare, servomotorer, industriväxlar och decentraliserad transmissionsteknik.

Gör ditt nästa drag med oss, sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan redan idag.

Är du vår nya drivkraft?

Vi söker dig som är passionerad och målinriktad och redo för att nästa steg i din karriär. Oavsett om du är en erfaren expert eller lovande nykomling är vi övertygade om att din engagerade drivkraft kan vara nyckeln till vår framgång.

Säljsupport

Vi söker just nu en engagerad och driven person till vår säljsupportavdelning. I denna roll kommer du att stötta våra kunder och säljkår med orderhantering, leveransfrågor och allmän support.

Din bakgrund/profil

  • Du är noggrann och serviceinriktad
  • Du har lätt för att kommunicera och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är en fördel att vara tekniskt intresserad med öppenhet för ständigt lärande och en nyfikenhet på ny teknik

Läs mer om tjänsten och ansök här

Spontanansökan

Hittar du ingen passande tjänst som matchar dina önskemål? Vi letar kontinuerligt efter begåvade och motiverade personer som vill hjälpa till att forma framtiden för drivtekniken. Skicka in din spontanansökan till oss jobb@sew.se eller fyll i formuläret här

Vi går löpande igenom ansökningar och återkommer till dig om vi har en tjänst som matchar dina önskemål.

  • Karriärmöjligheter i en tillväxtindustri: Som marknadsledande företag erbjuder vi dig många möjligheter att utvecklas och nå dina professionella mål. Vi strävar efter en arbetsplats där du kan växa och göra skillnad.
  • Personlig och professionell utveckling: Vi investerar i din utveckling genom att erbjuda omfattande möjligheter till personlig och professionell utveckling. För att stärka dina kunskaper och färdigheter erbjuder vi bland annat seminarier via DriveAcademy®, konferenser och fortbildningskurser.
  • Individuellt anpassad utbildning: Vi tror på betydelsen av en stark start och stöder dig genom att erbjuda individuellt anpassade utbildningar. Våra chefer och kollegor finns alltid nära till hands för att stödja dig och ge råd.

  • Moderna faciliteter och flexibla arbetsförhållanden: Hos oss kommer du att arbeta med toppmodern teknik och kan njuta av stor flexibilitet. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som främjar kreativitet, samarbete och effektivitet
  • Hög arbetssäkerhet: Vi sätter högsta prioritet på arbetssäkerhet och ser till att du kan utföra ditt arbete i en trygg och säker miljö. Som familjeägt företag och global aktör tar vi vårt ansvar gentemot våra medarbetare på stort allvar.
  • Hållbarhetsengagemang: Vi är engagerade i att vara en hållbar organisation och tar aktivt ansvar för globalt socialt engagemang, miljöskydd, energieffektivitet.

Gör ditt nästa drag med oss!

Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan redan idag.

Följ oss på sociala medier

Häng med och följ oss bakom kulisserna och ta en närmare titt på vad som gör oss till ett ledande drivteknikföretag och den dedikerade drivkraft som ligger bakom varje framsteg vi gör. Vi ser fram emot att dela vår passion och stolthet med dig, och ge din en inblick i vår verksamhet!