Service för offertförfrågan och order

Översikt över offertförfrågan och order

Vi ger dig råd och hjälper dig med olika typer av service vid dina inköp. Individuellt anpassade till din strategiska inriktning och dina affärsprocesser!

Gestalta inköpsprocesserna effektivare och utnyttja vårt kunnande
Underlätta din inköpsprocess – vi hjälper dig gärna
Underlätta din inköpsprocess – vi hjälper dig gärna

Tjäna på dina inköp: Utnyttja vårt kunnande när det gäller "Offertförfrågan och order" och fördelarna med det. Vi är kompetenta när det gäller inköp på elektronisk väg. Vi erbjuder personlig och skräddarsydd rådgivning. EDI eller elektronisk fakturering. Vi gör din inköpsprocess snabbare och ser till att kvaliteten förbättras och hjälper dig att automatisera dina processer. Välj vilken service som passar dig bäst! Du kanske även vill använda vår kundvagn? Använd den för att beställa och ställa frågor dygnet runt och få en översikt över alla transaktioner.

Upp
Upp

Skräddarsydda processlösningar för din leveranskedja

På grund av den globala förändringen på marknaden och de därmed förbundna konkurrensvillkoren ökar kraven på effektiva strukturer på företagen. Man måste analysera sina interna processer för att ta reda på om det finns potential till optimering. Det gäller även att konsekvent utnyttja dessa! Ta reda på mer hur processerna på ditt företag kan optimeras framgångsrikt. Upptäck hur våra DriveBenefits-processlösningar kan bidra till ditt företags framgång.

Processlösningar i DriveBenefits
Processlösningar i DriveBenefits

Med DriveBenefits från SEW-EURODRIVE erbjuder vi skräddarsydda processlösningar för hela din leveranskedja, från projektering, offertförfrågan, order till leverans och underhåll. De tydliga fördelarna som bättre processautomatisering, kännbart lägre kostnader, bättre processäkerhet eller mindre tidsåtgång övertygar. Utnyttja vårt kunnande – använd modulerna i DriveBenefits! Bli övertygad och ta reda på mer in processlösningarna i DriveBenefits.

Upp
Kontakt
Kontakta oss

Vi hjälper gärna till!

Har du en konkret offertförfrågan och vill ha rådgivning av oss? Skicka ett meddelande med dina frågor.

Kontakta oss nu
Upp
Service
Individually combine the DriveBenefits modules and gain an overall concept which will deliver for you.
Video DriveBenefits

Filmen hämtas...

Individually combine the DriveBenefits modules and gain an overall concept which will deliver for you.

Film om DriveBenefits

Kombinera komponenterna i DriveBenefits efter dina behov och dra nytta av ett helt personligt koncept.

Senast besökta