Till Online Support Till produktkonfiguratorn Industriväxlar to-go Läs mer Läs mer

Vilka är vi? SEW-EURODRIVE är en världsledande tillverkare av transmissionsteknik och med våra motorer, växlar, automationsteknik och service, ser vi till att hålla våra kunders verksamhet i rörelse, från transportband, tappningsanläggningar till grustag…. Ja till och med ditt bagage på flygplatsen.

Med över 90 års erfarenhet inom branschen och ett globalt team på över 21 000 dedikerade anställda är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda drivsystem och automationslösningar från vårt omfattande modulprogram.

Vårt sortiment omfattar: växelmotorer, frekvensomriktare, servomotorer, industriväxlar och decentraliserad transmissionsteknik och ett brett utbud av service och tjänster. Läs mer om oss här

Kontakta oss Till Online Support Jour 24/7 Läs mer om våra utbildningar Läs mer Läs mer Läs mer

Nu är det äntligen dags att avslöja vad som verkligen händer bakom kulisserna hos oss. I samarbete med Skanska tar vi nu nästa steg in i framtiden med en omfattande utbyggnad. Men vi nöjer oss inte bara med att bygga ut.

- Vi bygger något helt nytt för att möta framtidens efterfrågan på våra högkvalitativa produkter. En del av denna investering är att vi breddar vårt sortiment såsom servomotorer, växelmotorer kombinerat med fler växelserier samtidigt som vi utökar vår servicekapacitet.

Sedan 1968 har vi funnits på gamla flygfältet i Jönköping och haft en stadig närvaro på marknaden. Vi ser fram emot resan att bygga en värld av nya möjligheter!

Läs mer om investeringen
Guide: Online Support Data och dokument Produktkonfigurator Beställa reservdelar Sök produkt

Försäljnings- och leveransvillkor   (PDF, 326 KB)

Corporate Principles   (PDF, 3,3 MB)

Code of Conduct   (PDF, 430 KB)

Kvalitetscertifikat   (PDF, 2,0 MB)

ATEX, IECEx, Hazloc Checklista   (PDF, 4,4 MB)

ATEX, IECEx, Hazloc Checklista (Eng)   (PDF, 6,9 MB)

EX-Checklista Industriväxlar   (PDF, 181 KB)

LinkedIn Facebook Instagram YouTube SEW-EURODRIVE TV

Som ledande global specialist inom drivteknik, håller vi ständigt världen i rörelse. Vi söker dig som är passionerad och målinriktad och redo för att nästa steg i din karriär. Oavsett om du är en erfaren expert eller lovande nykomling är vi övertygade om att din engagerade drivkraft kan vara nyckeln till vår framgång.

Läs mer