Remanufacturing

Remanufacturing- hållbar och kostnadseffektiv servicetjänst för växelmotorer

förläng livslängden på dina produkter och bidra till den cirkulära ekonomin

Genom att serva enheten, byta ut slitagedelar samt återanvända komponenter så långt det är möjligt, minskas både avfall och energiförbrukning.

Vårt remanufacturingkoncept omfattar fullständig demontering av växelmotorer ur vårt befintliga monteringsprogram , rengöring, byte av defekta och slitna delar samt slutlig kvalitetskontroll. Detta resulterar i att enheten kan returneras nästan precis ”som ny”. Redo att tjäna samma syfte som den ursprungligen gjort.

Dina fördelar

Kom igång snabbt och enkelt

det enda du behöver göra är...

OBS: För att vi skall kunna genomföra service och återanvända så mycket som möjligt av din drift behöver växelhuset vara intakt, samt vid uppgradering av motor till senaste IE-standard, kan mått och varvtal avvika från original.

Registrera din enhet

Rabattsats

för respektive enheter

Service med hållbarhet i fokus

Vi strävar efter att minimera avfall och optimera hållbarhet i alla aspekter i vår verksamhet. Det inkluderar bland annat att vi ser till att alla komponenter som inte går att återanvändas vid reparation av din drift återvinns till nya produkter samt all olja samlas upp i en separat oljetank för korrekt hantering eller återvinning.

Genom att återanvända komponenter sparas både råvaror och energi. Det minskar vanligtvis energiförbrukningen med upp till 50-85%.*källa: Lund 1984, Sundin & Lee 2011.

Vill du veta mer?

... eller har du frågor, kontakta oss

Om du vill du veta mer om vår reparationsservice och vårt remanufacturing-koncept, når du oss enklast på telefonnummer 036-34 42 00 eller skicka din fråga till vår mail: kundservice@sew.se ...eller

Registrera din enhet här